Telefon 71 72 17 10
Fly i solnedgang

Lufthavne til og fra Malaysia?

Malaysia har flere internationale lufthavne, men den primære lufthavn og den mest almindelige indgangsport for internationale rejsende er Kuala Lumpur International Airport (KUL). Denne lufthavn, også kendt som KLIA, ligger i Sepang, cirka 45 kilometer syd for Kuala Lumpur, hovedstaden i Malaysia. KLIA håndterer en stor del af landets internationale flyvninger og er en vigtig hub i regionen. Det tager ca. 1 time at køre fra KLIA til Kuala Lumpur centrum. Der ligger også en mindre indenrigslufthavn tættere på centrum der hedder Subang.

Fly i solnedgang

Øvrige internationale lufthavne i Malaysia

Derudover er der også andre internationale lufthavne i Malaysia, herunder Penang International Airport (PEN) i George Town, Langkawi International Airport (LGK) på Langkawi-øen, Kota Kinabalu International Airport (BKI) i delstaten Sabah på Borneo, Kuching International Airport (KCH) i delstaten Sarawak på Borneo, og flere andre mindre lufthavne, der betjener indenrigs og internationale flyvninger.

Forbindelse via Singapore

Det er også muligt at flyve til Singapore og køre over grænsen til Malaysia eller flyve videre til Malaysia. Der er gode forbindelser til de fleste lufthavne i Malaysia fra Singapore.

Flyforbindelser fra Danmark

Gode flyforbindelser til Malaysia fra Danmark er f.eks. Singapore Airlines, KLM, Qatar Airways, Turkish Airlines, Thai, Emirates og Lufthansa.